Uhićeni zbog narušavanja javnog reda i mira

Slika PU_I/napad_sakama.jpg

Jučer, 2. rujna oko 0,50 sati u Poreču u ulici Trg Joakima Rakovca, na otvorenoj terasi ugostiteljskog objekta javni red i mir narušavali su 20-godišnjakinja i 19-godišnjak, oboje iz Poreča tako što su se najprije verbalno, a potom fizički sukobili.

Foto: Ilustracija
Jučer, 2. rujna oko 0,50 sati u Poreču u ulici  Trg Joakima Rakovca, na otvorenoj terasi ugostiteljskog objekta javni red i mir narušavali su 20-godišnjakinja i 19-godišnjak, oboje iz Poreča tako što su se najprije verbalno, a potom fizički sukobili . Nadalje,  tijekom  policijskog postupanja s narušavanjem javnog reda i mira započeo je 18-godišnjak iz Poreča na način da je vrijeđao  policijske službenike.
Poradi počinjenog prekršaja sudionici događaja, 18 godišnjak i 19-godišnjak su uhićeni i dovedeni  u policijsku postaju gdje  je nad njima provedena prekršajna obrada kojom je utvrđeno da su počinili prekršaj iz čl. 6  Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega su u prijepodnevnim satima  2. rujna privedeni na nadležni prekršajni sud gdje je sudac odredio zadržavanje u PP Poreč  u trajanju od 24 sata za 18-godišnjaka, a za 19-godišnjaka  zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana. Protiv 20-godišnjakinje je podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz  čl. 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica