Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika /PU_I/uhicenik01.jpg

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 17-godišnjakom iz Pule utvrdila osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem. Osnivano se sumnja da je u mjesecu studenom i prosincu 2009. godine u dva navrata u ulici Vallelunga provalio u rasadnik i potom iz unutrašnjosti ukrao novac


Foto:
Ilustracija 

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 17-godišnjakom iz Pule utvrdila osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da je u mjesecu studenom i prosincu 2009. godine u ulici Vallelunga u dva navrata provalio u rasadnik i potom iz unutrašnjosti ukrao novac oštetivši pritom vlasnike za nekoliko stotina kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 17-godišnjaka slijedi podnošenje posebnog izvješća nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

 

Porečka je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjakom s područja Kaštelir - Labinci utvrdila osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela i to kazneno djelo teške krađe provaljivanjem i zlouporabe opojnih droga. Osnovano se sumnja da je u mjesecu veljači ove godine u mjestu Vrbanovica kraj Vižinade provalio u prostorije lovačkog društva i potom iz unutrašnjosti ukrao agregat i jednu plinsku bocu. U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena  je pretraga stana u kojem  je pronađeno 0,8 grama  opojne droge marihuane. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 20-godišnjaka slijedi podnošenje posebnog izvješća nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.



Stranica