Najava akcije "Kontrola štovanja obveze vozača prema pješacima i kontrola pješaka”

Slika PU_I/kontrola prometa u Rovinju.jpg

Kako bi se spriječilo stradavanje djece u prometu, a imajući u vidu da se radi o najranjivijoj skupini sudionika u prometu, u ponedjeljak, 27. rujna 2010. godine od 8 do 13 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Pula će na na području grada Pule provesti akciju „Kontrola štovanja obveze vozača prema pješacima i kontrola pješaka” Policijske ophodnje će se nalaziti u neposrednoj blizini škola i prometnim pravcima kuda se kreću djeca ili gdje čekaju prijevoz. Svako kršenje prometne discipline od strane vozača motornih vozila kojim se potencijalno ugrožava sigurnost pješaka sankcionirat će sukladno važećim Zakonskim propisima.

Foto: PU istarska
Kako bi se spriječilo stradavanje djece u prometu, a imajući u vidu da se radi o najranjivijoj skupini sudionika u prometu, u ponedjeljak,  27. rujna 2010.godine od 8  do 13 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Pula će na  na području grada Pule  provesti  akciju „Kontrola štovanja obveze vozača prema pješacima i kontrola pješaka”
    
Policijske ophodnje će se nalaziti u  neposrednoj  blizini  škola i  prometnim  pravcima  kuda se kreću djeca ili gdje čekaju prijevoz.

Svako kršenje prometne discipline od strane vozača motornih vozila kojim se potencijalno ugrožava sigurnost pješaka sankcionirat će  sukladno važećim Zakonskim propisima.   


Stranica