Policijski službenici posjetili Centar za rehabilitaciju

Slika PU_I/posjet PPrP i IJP centru za rehabilitaciju.jpg

Današnjeg dana, 6. listopada od 10.30 – 11.30 sati u Puli, u prostorijama Centra za rehabilitaciju „Gregovica“, policijski službenici Postaje prometne policije Pula i Interventne jedinice policije izvršili su edukaciju štićenika Centra za rehabilitaciju „Gregovica“ o osnovnim pravilima ponašanja u prometu – sigurnom kretanju ulicom, prijelazu preko ceste uz korištenje obilježenog pješačkog prijelaza i poštivanju semaforskih svjetala.

Foto: PU istarska

Današnjeg dana, 6. listopada od 10.30 – 11.30 sati u Puli, u prostorijama Centra za rehabilitaciju „Gregovica“, policijski službenici Postaje prometne policije Pula  i Interventne jedinice policije izvršili su edukaciju štićenika Centra za rehabilitaciju „Gregovica“ o osnovnim pravilima ponašanja u prometu – sigurnom  kretanju  ulicom, prijelazu preko ceste uz korištenje obilježenog pješačkog prijelaza i poštivanju semaforskih svjetala. Istaknuto im je  je da se za svaku vrstu  pomoći slobodno obrate policajcima, koji će im rado pomoći.

 

Tijekom edukacije policijski službenik Interventne jedinice policije upoznao je  nazočne štićenike sa zadaćama koje obavljaju policijski službenici IJP-e, te im je pokazao i kompletnu opremu koju oni koriste. U dvorištu su istima pokazana i službena vozila policije i IJP-e.

    



Stranica