Troje ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Vodnjanu

Slika PU_I/policajac_promet.jpg

Jučer, 4. studenoga oko 14,20 sati u Istarskoj ulici u Vodnjanu, kod kbr. 23 dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe lakše ozlijeđene.

Foto: ilustracija

Jučer, 4. studenoga oko 14,20 sati u Istarskoj ulici u Vodnjanu, kod kbr. 23 dogodila se prometna nesreća u kojoj su  tri osobe lakše  ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 63-godišnjak s područja Ližnjana upravljajući osobnim automobilom marke Renault, pulskih reg. oznaka,  započeo skretati ulijevo  na makadamsku cestu, a da pri tom nije propustio sva vozila koja su se kretala iz suprotnoga smjera te je došlo do kontakta prednjeg lijevog dijela njegovog automobila i prednjeg dijela osobnog automobila marke Alfa Romeo, pulskih reg. oznaka kojim je neprilagođen brzinom iz suprotnog smjera upravljao 27-godišnjak iz Pule.

U prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede zadobila su oba vozača te 30-godišnjak iz Pule, suvozač iz „Alfe“. Protiv 27-godišnjaka i 63-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o  sigurnosti prometa na cestama.



Stranica