Brzom intervencijom pronađena nestala osoba

Slika PU_I/navijaci01.jpg

U subotu, 6. studenoga oko 19.30 sati rovinjska je policija zaprimila dojavu od državljanina Republike Srbije da se iz njegovog vozila udaljio njegov brat 51-godišnji državljanin Norveške, a koji je pokazivao znakove psihičke rastrojenosti.

  Foto: ilustracija

U subotu, 6. studenoga oko 19.30 sati rovinjska je policija  zaprimila dojavu od državljanina Republike Srbije da se iz njegovog vozila udaljio njegov brat 51-godišnji državljanin Norveške, a koji je pokazivao znakove psihičke rastrojenosti, te uputio u šumu nedaleko vijadukta Limska draga. Odmah po zaprimljenoj dojavi pristupilo se od strane policije i vatrogasaca, uz angažiranje službenog psa tragača i korištenjem uređaja „termovizija“ traganju za nestalom osobom koja je oko 23,10 sati od strane policijskih službenika pronađena. Zbog lošeg zdravstvenog stanja te vidljivih ozljeda u vidu ogrebotina 51-godišnjak je  od strane HMP Rovinj prevezen u OB Pula poradi pružanja liječničke pomoći, gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede, te je zadržan na daljnjem liječenju.  

U traganju je bilo uključeno pored 11 policijskih službenika, 5 djelatnika JVP Rovinj, 4 pripadnika DVD-a Bale, 4 pripadnika DVD-a  Kanfanar i 5 pripadnika DVD-a Rovinjsko selo.



Stranica