Narušavanje javnog reda i mira u Šijani

Slika PU_I/napad_palicom.jpg

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom iz Pule utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kaznena djela Prijetnja na štetu 30-godišnjaka i Teška tjelesna ozljeda u pokušaju na štetu 28-godišnjaka.

Foto: ilustracija

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom  iz Pule utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kaznena djela Prijetnja na štetu 30-godišnjaka  i Teška tjelesna ozljeda u pokušaju  na štetu 28-godišnjaka, obojice iz Pule. Osnovano se sumnja da je dana 17. studenoga oko 10.45 sati 24-godišnjak je zajedno sa 20-godišnjakom s područja Loborike prišao 30-godišnjaku   koji je sjedio u ugostiteljskom objektu u Šijani te ga najprije verbalno a potom i fizički napao. 24-godišnjak je također fizički napao  i 28-godišnjaka koji se nalazio u društvu 30-godišnjaka na način da je na njega nasrnuo nožem. Protiv 24-godišnjaka slijedi podnošenje  odgovarajućih kaznenih prijava. U sukobu je i 24-godišnjak zadobio ozljede, te će se po kvalificiranju istih protiv počinitelja podnijeti odgovarajuća prijava.

Nadalje, u četvrtak 18. studenoga oko 17.45 sati kod istoga ugostiteljskog objekta u Šijani 20-godišnjak s područja Loborike je prišao 28-godišnjaku iz Pule te ga pozvao da razgovaraju o sukobu od dan ranije. Kada je 28-godišnjak krenuo za njim prišlo mu je više NN muških osoba koje su ga fizički napale te je 28-godišnjak pobjegao.

 Prekršajnom obradom utvrđeno je da su trojica sudionika, 20-godišnjak i dvojica 26-godišnjaka iz Pule, remetili javni red i mir te protiv njih slijedi podnošenje  optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru. Policija traga za ostalim sudionicima događaja.



Stranica