Održana tiskovna konferencija na temu "Živim život bez nasilja"

Slika PU_I/tiskovna.jpg

Foto: PU istarska

Danas je u PU istarskoj održana promotivna tiskovna konferencija u povodu završne manifestacije kampanje „Živim život bez nasilja“ na kojoj su bili prisutni predstavnici PU istarske na čelu s načelnikom g. Mladenom Blaškovićem i predstavnici partnera u preventivnoj akciji: predstavnik Županije istarske g. Miodrag Čerina pročelnik Kabineta župana, predstavnik Grada Pule  g. Erik Lukšić pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti, gđa Gabrijela Galant Jelenić - pjevačica grupe „Nola“ promotorica kampanje za PU istarsku  i  gđa Jadranka Černjul iz Sigurne kuće Pula.

Prisutnima se prigodnim riječima obratio načelnik PU g. Mladen Blašković, nakon čega su  policijske službenice Odsjeka za prevenciju Alica Rosić - Jakupović i Odsjeka za maloljetničku delikvenciju  Štefanija Žumbar Prosenjak upoznale javnost sa ciljevima kampanje te dosad provedenim aktivnostima na području PU istarske i najavom za završnu manifestaciju. Pored predstavnika PUI   nazočnima su se prigodnim riječima i promidžbenim porukama  obratile gđa Gabrijela Galant Jelenić te  gđa Jadranka Černjul.

Svi nazočni su naglasili potrebu i važnost edukacije u prepoznavanju nasilja kao društvenog problema kojim se mora baviti cjelokupno društvo. 

Najavljena je završna manifestacija kampanje u Osnovnoj školi Veli Vrh Pula za sutra,  24. studenoga s početkom u 17 sati kojom prilikom će učenici navedene škole upriličiti prigodni kulturno - zabavni program. Na svečanosti će se podijeliti nagrade za najbolja tri likovna rada, dok će se za zabavni dio pobrinuti Gabrijela Galant Jelenić  iz grupe Nola i bend Sunčane naočale.  

Pozivamo sve građane da svojim dolaskom podrže ovu akciju i ujedno se zabave.



Stranica