Ubojstvo u Labinu

Slika PU_I/policija05.jpg

Dana 23. prosinca oko 16,40 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u Labinu, u naselju Katuri.

Foto: ilustracija 

Dana 23. prosinca oko 16,40 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u Labinu, u naselju Katuri.  Izlaskom na mjesto događaja  utvrđeno je  da je došlo do pucnjave iz vatrenog oružja pri čemu je 23-godišnjakinja iz Labina zadobila ozljede uslijed kojih je u HMP Labin preminula, dok se počinitelj naoružan zaključao u svoju sobu.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici IJP PU istarske  i djelatnici Specijalne policije koji su nakon  nasilnog ulaska u sobu na krevetu zatekli  51-godišnjaka iz Labina  sa prostrijelnom  ranom glave, nakon čega je 51-godišnjaku  odmah pružena pomoć,  te je prevezen u Opću bolnicu Pula na daljnje medicinsko zbrinjavanje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 51- godišnjak, 23. prosinca 2010.godine  oko 16,30 sati, izvršio ubojstvo 23-godišnjakinje,  ispred stambeno-poslovnog  prostora u Ul. Katuri u Labinu, na način da je iz zasad neutvrđenih razloga  u istu iz pištolja ispalio više hitaca, nakon čega je otišao u svoju sobu gdje se zaključao i istim oružjem sebi ispalio jedan hitac u glavu.

Od strane istražne sutkinje Istražnog suda u Puli naložena je obdukcija tijela 23-godišnjakinje.



Stranica