Privedeni višestruki provalnici na Puljštini

Slika PU_I/cigaretew.jpg

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 36-godišnjakom iz Pule i 28-godišnjakom iz Galižane utvrdila osnovanu sumnju da su počinili više kaznenih djela krađe i teške krađe.

Foto: ilustracija

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 36-godišnjakom iz Pule i 28-godišnjakom iz Galižane utvrdila osnovanu sumnju da su počinili više kaznenih djela krađe i teške krađe. Osnovano se sumnja da je 36-godišnjak od lipnja do prosinca 2010. godine počinio 13 KD teške krađe i krađe  i to u vikendice i kampere na području Kavrana, TN Verudela te AC Stupice, dok je 28-godišnjak od listopada do prosinca počinio 5 KD teške krađe provaljivanjem u kafiće i kioske na području Pule i  Medulina.

Također se osnovano sumnja da su 36-godišnjak i 28-godišnjak tijekom noći 5/6. studenoga 2010. godine uporabom podesnog alata provalili u benzinsku postaju u Barbanu iz čije su unutrašnjosti otuđili veću količinu cigareta, razna alkoholna i bezalkoholna pića te dva mobitela.

Po završetku kriminalističkog istraživanja obojica su uz kaznene prijave 31. prosinca u poslijepodnevnim satima privedenu Istražnom sucu Županijskoga suda u Puli.



Stranica