Otkriven počinitelj teških krađa

Slika PU_I/policija05.jpg

Postupajući po dojavi susjede da u ulici Stube iza tvrđave, u obiteljsku kuću, čiji se vlasnici nalaze u Njemačkoj, ulazi više osoba, rovinjska je policija zatekla oko 10-ak mlađih osoba s područja Pule i Rovinja koji su konzumirali alkohola pića i puštali glazbu.

Foto: ilustracija  

Postupajući po dojavi susjede da u ulici Stube iza tvrđave, u obiteljsku kuću, čiji se vlasnici nalaze u Njemačkoj, ulazi više osoba, rovinjska je policija zatekla oko 10-ak mlađih osoba s područja Pule i Rovinja koji su konzumirali alkohola pića i puštali glazbu. Obavljenim razgovorima s prisutnima utvrđeno je da ih je putem Facebooka na zabavu pozvao 26-godišnjak iz Pule, a koji je u obiteljsku kuću ušao preko susjednog, bivšeg doma za zlostavljane žene i djecu te je koristio njene prostorije, a i otuđio manji iznos novca, čime je počinio kazneno djelo teške krađe.

Nadalje je, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 26-godišnjak tijekom veljače 2011. godine na području Rovinja počinio još dvije teške krađe, i to 11. veljače, kada je provalio u kiosk ''I-Novine'', odakle je otuđio nekoliko mobitela i veću količinu cigareta, te 22. veljače, kada je provalio u restoran unutar auto-kampa Polari i otuđio jednog jastoga.

Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem. 



Stranica