Narušavali javni red i mir

Slika PU_I/policija05.jpg

U petak, 8. travnja oko 22,00 sata u ugostiteljskom objektu u Širolinoj ulici u Puli došlo je do tučnjave između više osoba. 

Foto: Ilustracija 

 

U petak, 8. travnja oko 22,00 sata u ugostiteljskom objektu u Širolinoj ulici u Puli došlo je do tučnjave između više osoba.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 23-godišnjak i 35-godišnjak iz Pule, pod vidnim utjecajem alkohola i ničim izazvani, najprije verbalno, a potom ifizički napali goste caffe bara, 29-godišnjaka i 31-godišnjaka iz Pule. Nakon što su ih vrijeđali raznim pogrdnim riječima, počeli su ih udarati rukama i naguravati po unutrašnjosti objekta, pri čemu su uništavali inventar, rušili stolove i stolice, uzimali sa šanka staklene boce i čaše te njima gađali oštećene. Na navedeni način napali su ih i pristigle goste, 34-godišnjaka i 38-godišnjaka iz Pule, koji su se s njima tjelesno sukobili.

Budući su 23-godišnjak i 35-godišnjak nastavili s protupravnim ponašanjem i po dolasku policijskih službenika, uhićeni su i privedeni u prostorije policijske postaje.

Protiv dvojice napadača slijedi optužni prijedlog radi drskog ponašanja, a protiv  34-godišnjaka i 38-godišnjaka za narušavanje javnog reda i mira. Nastavljenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je kako je 23-godišnjak počinio i kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari te protiv njega slijedi podnošenje odgovarajućih pismena.



Stranica