Ozlijeđeni u tučnjavi – nadopuna

Slika PU_I/napad_nozem.jpg

Foto: Ilustracija

 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, labinska je policija utvrdila osnovanu sumnju da je 30-godišnjak iz Labina počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju i teške tjelesne ozljede u pokušaju, dok su 22-godišnjak i 31-godišnjak počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede, i to 31-godišnjak u pokušaju.

Naime, postupajući po dojavi o tučnjavi, policija je utvrdila da su u nedjelju, 10. travnja oko 17,40 sati 22-godišnjak i 31-godišnjak došli do parka u Ulici Matka Laginje u Labinu, gdje se nalazio 30-godišnjak te je uskoro između njih došlo do tučnjave. Nakon što je 30-godišnjak izvadio nož, 22-godišnjak i 31-godišnjak su pobjegli, no mladić je krenuo za njima te se dvojac ''naoružao'' metalnom palicom i komadom drveta. U sukobu je 30-godišnjak dvojici mladića zadao više ubodnih rana, dok su oni njega izudarali po cijelom tijelu.

Neposredno nakon događaja, svi su sudionici prebačeni u bolnice, i to najmlađi u KBC Sušak, a 30-godišnjak i 31-godišnjak u OB Pula, gdje je konstatirano da su 22-godišnjak i 30-godišnjak zadobili teške,  a 31-godišnjak lakše tjelesne ozljede.

Tijekom jučerašnjeg dana su 30-godišnjak i 31-godišnjak otpušteni iz bolnice te je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje, a danas će biti privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Puli.



Stranica