Stradala od vlastitog vozila

Slika PU_I/policajac piše kaznu na motoru.jpg

Postupajući po dojavi da kod mjesnog groblja u Buzetu jedna osoba leži ispod auta, policija je utvrdila kako je jučer oko 9,45 sati, 61-godišnjakinja iz Buzeta parkirala vozilo marke Citroen Xsara, pulskih registarskih oznaka, na parkiralištu koje se nalazi pod nagibom. 

Foto: PU istarska  

 

Postupajući po dojavi da kod mjesnog groblja u Buzetu jedna osoba leži ispod auta, policija je utvrdila kako je jučer oko 9,45 sati, 61-godišnjakinja iz Buzeta  parkirala vozilo marke Citroen Xsara, pulskih registarskih oznaka, na parkiralištu koje se nalazi pod nagibom. Budući 61-godišnjakinja nije prije napuštanja vozila poduzela sve radnje kojima se sprječava da vozilo samo krene s mjesta na kojem je ostavljeno, Citroen je krenuo unazad. U pokušaju da zaustavi vozilo tjelesnom snagom, žena je pala na tlo, a vozilo se zaustavilo iznad nje, prilikom čega je zadobila teške tjelesne ozljede.

Protiv 61-godišnje vozačice slijedi pokretanje prekršajnog postupka poradi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica