Prijetio ugostiteljima

Slika PU_I/preprata01.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, rovinjska je policija utvrdila osnovanu sumnju da je 51-godišnjak iz Zagreba počinio kazneno djelo prijetnje.

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, rovinjska je policija utvrdila osnovanu sumnju da je 51-godišnjak iz Zagreba počinio kazneno djelo prijetnje.

Naime, Zagrepčanin je jučer oko 18 sati došao ispred restorana u Ulici Nicolo Tommaseo u Rovinju, gdje je teretnim vozilom Ford Transit, zagrebačkih registarskih oznaka, prvo proklizivao ispred objekta, a potom je parkirao automobil ispred ulaza i utrčao u garažu koja se nalazi uz restoran, noseći za pojasom nož. Ubrzo je do njega došla 39-godišnjakinja iz Rovinja, suvlasnica ugostiteljskog objekta, no muškarac je počeo prijetiti da će ubiti nju i njenog supruga, 39-godišnjaka, također iz Rovinja, koji se u tom trenutku nalazio u restoranu. Nakon što je 51-godišnjak započeo s prijetnjama, do garaže je došao i 39-godišnjak te su supružnici pozvali policiju, na što je 51-godišnjak počeo mahati nožem.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, 51-godišnjak je odbio postupati po njihovim zapovijedima te su nakon neuspješnog uvjeravanja da preda nož i prestane s protupravnim ponašanjem, policijski službenici primijenili sredstva prisile i priveli Zagrepčanina u prostorije Policijske postaje Rovinj.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 51-godišnjak je danas u poslijepodnevnim satima predan u Istražni centar Županijskog suda u Puli.    



Stranica