Teško ozlijeđena prilikom pada

Slika PU_I/pol. plovilo1.jpg

U petak oko 17 sati, pomorska je policija zaprimila dojavu građana da su na Galebovim stijenama, po završetku ronjenja, uočili ozlijeđenu žensku osobu koja traži pomoć te su je smjestili na svoje plovilo i prevezli do Riječkog gata u luci Pula.

Foto:   Ilustracija

U petak oko 17 sati, pomorska je policija zaprimila dojavu građana da su na Galebovim stijenama, po završetku ronjenja, uočili ozlijeđenu žensku osobu koja traži pomoć te su je smjestili na svoje plovilo i prevezli do Riječkog gata u luci Pula. Ozlijeđenu ženu preuzeli su na pomorskom graničnom prijelazu djelatnici HMP, koji su je potom je prebacili u Mornaričku bolnicu u Puli.

Provedenim policijskim izvidima, utvrđeno je kako je ozlijeđena osoba 53-godišnja državljanka Njemačke, koja je s grupom imala organiziranu školu ronjenja na Galebovim stijenama. Budući se ronjenje odvijalo u skupinama, 53-godišnjakinja je čekala na platou te je u jednom trenutku izgubila ravnotežu  i pala s visine od oko šest metara, kojom prilikom je pri padu udarila glavom u stijenu.

U Mornaričkoj bolnici, utvrđeno je kako je 53-godišnja državljanka Njemačke zadobila teške tjelesne ozljede te je zadržana u bolnici na liječenju.



Stranica