Tijek potrage za Antoniom Bilić

Slika PU_I/slikaAB_PU.jpg

Foto: PU šibensko-kninska

Deseti dan na području Republike Hrvatske traje intenzivno traganje na maloljetnom Antonijom Bilić.

Tijekom današnjeg dana pretraživati će se područje Drniša, a u pretrazi će, osim policijskih službenika biti uključen i policijski helikopter. Osim na ovome području, pretraga terena će se obavljati i na području Gospića i Zadra.

I nadalje su u tijeku provjere osoba koje, prema stalnim dojavama građana i policijskih službenika iz cijele Hrvatske, fizički sliče objavljenom foto-robotu. Do sada je poimenice provjereno preko 300 takvih osoba i za sada, nitko od njih nije doveden u direktnu vezu s nestankom maloljetne Antonije.  

Pregledavaju se i analiziraju zapisi s nadzornih kamera na autoputu, graničnim prijelazima, benzinskim postajama, parkiralištima  i slično, a do sada pregledani materijali se detaljno i analitički obrađuju. Provjeravaju se prijevozničke tvrtke, koje koriste teretna vozila slična  traženom teretnom vozilu.

Zahvaljujemo se svima vama na mnogobrojnim dojavama i zajedničkoj želji za pronalaskom Antonije Bilić i pozivamo vas da se sa korisnim informacijama obratite najbližem policijskom službeniku, u najbližu policijsku postaju, putem mail adresa policija@mup.gov.hr, javnost@mup.gov.hr, sibensko-kninska@policija.hr ili na besplatan broj 192.Stranica