Policija traga za vozačem motocikla

Slika PU_I/policajac na motoru ispred arene.jpg

Istarska policija traga za nepoznatim vozačem motocikla koji je jučer poslije 12 sati bježao policijskom službeniku i udario službeni motocikl.

Foto: PU istarska 

Istarska policija traga za nepoznatim vozačem motocikla  koji je jučer poslije 12 sati bježao policijskom službeniku i udario službeni motocikl.

Prilikom nadzora i kontrole prometa na kolniku Premanturske ceste u naselju Banjole, jučer oko 12,15 sati, policijski službenik Postaje prometne policije Pula, zamijetio je motocikl marke Honda CBR 954 RR, žuto-crne boje, nepoznatih talijanskih registarskih oznaka, kojim je bez zaštitne kacige upravljao muškarac, mlađe dobi, kestenjaste kose i mršavije građe, dok se na mjestu suvozača nalazila ženska osoba, koja je koristila zaštitnu kacigu, a bila je odjevena u kratke traperice i bijelu kratku majicu, s većom tetovažom na leđima, u predjelu zdjelice.

Budući vozač nije imao zaštitnu kacigu, policijski službenik uputio se za njim te je na raskrižju Premanturske ceste i Valdebečkog puta, dao znak vozaču da zaustavi motocikl, na što se muškarac počeo udaljavati velikom brzinom. Policijski službenik uspio je sustići motocikl u Ulici Sv. Felicite, no nakon što je vozač zaustavio motor, ubrzo je naglo krenuo i prednjim dijelom udario u prednji kotač službenog motocikla marke BMW. Nepoznati se vozač nakon toga udaljio u smjeru Medulinske ceste, a zatim prema naselju Pomer, gdje mu se izgubio trag.

Policijska uprava istarska moli građane koji raspolažu korisnim saznanjima o nepoznatom vozaču motocikla da se jave u prostorije Policijske postaje prometne policije Pula ili na broj telefona 052/ 538 739 ili 192, a informacije mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr.



Stranica