Alen Klabot imenovan načelnikom Policijske uprave istarske

Slika /2022/načelnici.JPG

Nakon što je tri godine proveo na mjestu zapovjednika Zapovjedništva specijalne policije, na mjesto načelnika policijske uprave vratio se Alen Klabot, a dosadašnji načelnik Božo Kirin vratio se na mjesto njegovog zamjenika

Foto: PU istarska 

Nakon privremenog rasporeda na radno mjesto zapovjednika Zapovjedništva specijalne policije, na radno mjesto načelnika Policijske uprave istarske vratio se Alen Klabot. 

Rješenje o imenovanju načelnikom policijske uprave Alenu Klabotu danas je uručio zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša, zahvalivši mu na doprinosu koji je dao pri stvaranju novog Zapovjedništva za hitne intervencije. Zamjenik Prša, kao i načelnik Klabot, zahvalili su pritom dosadašnjem načelniku policijske uprave Boži Kirinu, koji se vraća na radno mjesto zamjenika načelnika, na iznimnoj suradnji i dobrim rezultatima rada. ''U ove tri godine, koliko sam bio odsutan, nastavljen je dobar kontinuitet rada, s čime ćemo nastaviti i u narednom razdoblju te sam uvjeren da ćemo se i dalje uspješno nositi sa svim sigurnosnim izazovima'', rekao je načelnik policijske uprave Alen Klabot.

Stranica