Imenovani novi načelnici policijskih postaja

Slika PU_I/vijesti/2012/načelnici pp - kopija.JPG

Foto: PU istarska 

Danas je u prostorijama Policijske uprave istarske u Puli održana konferencija za medije, na kojoj je načelnik Policijske uprave istarske Dragutin Cestar predstavio novoimenovane načelnike policijskih postaja.

Načelnicom Policijske postaje Pula imenovana je Tatjana Božac – Maksić, dipl. ekonomist, dosadašnja pomoćnica načelnika policijske postaje za kriminalističku policiju u Policijskoj postaji Pula, koja je policijsku karijeru započela 1997. godine.

Načelnikom Policijske postaje Buje imenovan je Ante Finderle, dipl. ing. sigurnosti, koji je policijsku karijeru započeo 1987. godine, a na mjesto načelnika bujske postaje dolazi sa mjesta načelnika Policijske postaje Pazin.

Načelnikom policijske postaje Umag imenovan je Davor Švenda, st. spec. kriminalistike, dosadašnji pomoćnik načelnika policijske postaje za sigurnost cestovnog prometa u Policijskoj postaji Poreč, koji je policijsku karijeru započeo 1992. godine.

Načelnikom Policijske postaje  Labin imenovan je Davor Tomičić, ing. cestovnog prometa, koji je policijsku karijeru započeo 1984. godine, a na mjesto načelnika postaje dolazi s radnog mjesta načelnika Odjela za sigurnost cestovnog prometa u Sektoru policije Policijske uprave istarske.

Načelnikom policijske postaje Pazin imenovan je Valter Opašić, sveučilišni spec. organizacije i menagementa, dosadašnji Voditelj odsjeka za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću Policijske uprave istarske, koji je policijsku karijeru započeo 1991. godine.

Načelnikom Policijske postaje  Buzet imenovan je dosadašnji načelnik Denis Merlić, dipl. kriminalist, koji je policijsku karijeru započeo 1996. godine.

Načelnikom Policijske postaje  Poreč imenovan je Ivica Kešinović, kriminalist, koji je policijsku karijeru započeo 1993. godine, a na mjesto načelnika postaje dolazi s radnog mjesta pomoćnika načelnika policijske postaje za pomorsku policiju i graničnu kontrolu u Policijskoj postaji Umag.

Načelnikom policijske postaje Rovinj imenovan je Božac Renato, st. prvostupnik kriminalistike, dosadašnji pomoćnik načelnika policijske postaje za ustroj i organizaciju rada u Policijskoj postaji Pula, koji je policijsku karijeru započeo 1985. godine.

Načelnikom Postaje prometne policije Pula imenovan je Domagoj Fabijančić, dipl. ing. prometa, koji je policijsku karijeru započeo 1994. godine, a na mjesto načelnika postaje dolazi s radnog mjesta policijskog službenika za preventivu u cestovnom prometu u Odjelu za sigurnost cestovnog prometa u Sektoru policije Policijske uprave istarske.

Načelnikom Postaje pomorske policije Pula imenovan je Emir Jakupović, dipl. ing. metalurgije, dosadašnji policijski službenik za delikte protiv opće sigurnosti u Odjelu općeg kriminaliteta Sektora kriminalističke policije Policijske uprave istarske, koji je policijsku karijeru započeo 1994. godine.

Načelnikom Postaje aerodromske policije Pula imenovan je dosadašnji načelnik Branko Ivan Bestulić, st. spec. kriminalistike, koji je policijsku karijeru započeo 1989. godine.



Stranica