Izgorjela četiri kontejnera - upozorenje!

Slika PU_I/vatrogasci pula.jpg

U cilju smanjenja materijalne štete i eventualnog stradavanja ljudi, Policijska uprava istarska upozorava građane da u plastične kontejnere ne odlažu pepeo, žar, zapaljive tekućine, neugašene opuške ili druge stvari, koje pogoduju nastanku i širenju požara.

Foto: Ilustracija

U nedjelju oko 18 sati u Antoncima kraj Poreča zapalila su se dva kontejnera za smeće. Požar su ugasili porečki vatrogasci u 18.20 sati. Uzrok požara je zasad neutvrđen dok se materijalna šteta, koja je nastala pravnoj osobi iz Poreča, procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. 

Iste su se večeri oko 21.15 sati u Kupelwieserovoj ulici u Puli, na zasad neutvrđen način, zapalila dva kontejnera. Požar su ugasili pulski vatrogasci. Materijalna šteta koja je nastala pravnoj osobi iz Pule procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U cilju smanjenja materijalne štete i eventualnog stradavanja ljudi, Policijska uprava istarska upozorava građane da u plastične kontejnere ne odlažu pepeo, žar, zapaljive tekućine, neugašene opuške ili druge stvari, koje pogoduju nastanku i širenju požara. Sve zapaljive materijale potrebno je prethodno ugasiti i provjeriti da li ima ostataka, koji bi mogli pogodovati nastanku požara te ih ukoliko postoji mogućnost odlagati na za to predviđenim mjestima ili na mjestima gdje neće izazvati požar.



Stranica