Jedna osoba poginula, a dvije ozlijeđene

Slika /2018/prometna nesreća, poginuli.jpg

Vozač se nije kretao sredinom prometne trake, već je skrenuo u desno i udario u stijenu, a vozilo se potom prevrnulo na krov

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 14 sati na Istarskom ipsilonu, nedaleko odmorišta Bačva, jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 38-godišnjak upravljao automobilom, slovenske registracijske oznake, a iz zasad nepoznatog razloga nije se kretao sredinom prometne trake, već je skrenuo u desnu stranu i udario u stijenu. Vozilo se potom odbilo, udarilo u odvodnu cijev uz rub kolnika, nakon čega se prevrnulo na krov.

Na mjestu događaja smrtno je stradao vozač, dok je dvoje putnika prevezeno u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno kako je 30-godišnja slovenska državljanka teže ozlijeđena, dok je dijete, koje je također slovenski državljanin, zadobilo lakše ozljede.

Tijelo preminulog muškarca prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije, dok je vozilo izuzeto s mjesta nesreće radi obavljanja vještačenja po nalogu nadležnog državnog odvjetništva.

Zbog prometne nesreće promet je bio obustavljen na dionici Višnjan – Baderna te se odvijao obilaznim pravcima.
 

Priopćenja