''Mravići'' posjetili umaške policajce

  • Slika /2022/mravići2.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Djecu je zanimalo što sve policijski službenici rade pa su tako razgledali policijska vozila i opremu koju policija koristi u svom radu, a najviše ih je oduševilo fotografiranje na policijskom motociklu

Foto: PU istarska 

U posjet Policijskoj postaji Umag-Umago danas je pristigla vrtićka skupina ''Mravići'' iz dječjeg vrtića Radost Umag.

Policijski službenici objasnili su djeci kako sigurno sudjelovati u prometu, odnosno kako se trebaju kretati kao pješaci i kako najsigurnije prijeći cestu. Budući da neki od njih voze i bicikl, mališani su saznali da prilikom vožnje biciklom moraju imati kacigu na glavi te da ne smiju izlaziti sami na cestu, već moraju biti u pratnji odrasle osobe.

Djecu je zanimalo što sve policijski službenici rade pa su tako razgledali policijska vozila i opremu koju policijski službenici koriste u svom svakodnevnim radu, a najviše ih je oduševilo fotografiranje na policijskom motociklu.

U znak zahvalnosti što su ih policajci i policajke ugostili, mališani su im izradili prigodni crtež, a djelatnici Policijske postaje Umag-Umago uručili su im diplome za lijepo, kulturno i pristojno ponašanje te poslušnost prema roditeljima i odgajateljicama.
 
 

Stranica