Nadzor parkirališta rezerviranih za osobe s invaliditetom- najava akcije!

Slika PU_I/vijesti/2013/znak za invalide.bmp

U sklopu provođenja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, policijski službenici prometne policije Pula će sutra 3. prosinca 2013.godine od 10 do 16 sati provesti akciju Nadzor parkirališta rezerviranih za osobe s invaliditetom i kontrola znaka pristupačnosti“.

Foto: Ilustracija  

U sklopu provođenja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, policijski službenici prometne policije Pula će sutra 3. prosinca 2013. godine) od 10 do 16 sati provesti akciju "Nadzor parkirališta rezerviranih za osobe s invaliditetom i kontrola znaka pristupačnosti“.

Naime, radi se o zajedničkoj akciji koju će policijski službenici provesti na području Općina Fažana, Medulin i Grada Pule u suradnji  prometnim redarstvom općine Fažana i Medulin, djelatnicima Pulaparkinga i predstavnicima Društva osoba s tjelesnim invaliditetom .

Cilj akcije je skretanje pozornosti šire javnosti na problem parkiranja na parkirališnim mjestima rezerviranim za osobe s invaliditetom od strane sudionika u prometu koji nemaju pravo korištenja tako označenih parkirališnih prostora.

       



Stranica