Obavijest o testiranju kandidata s područja PU istarske i PU primorsko-goranske

Slika /2023/natječaj.jpg

Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje čije su molbe zaprimljene do 23. lipnja 2023. godine

Foto: Ilustracija

Ministarstvo unutarnjih poslova započinje s provođenjem testiranja kandidata koji su se prijavili na natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Kandidati i kandidatkinje s područja PU istarske i PU primorsko-goranske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati 13. srpnja 2022. godine, u Osnovnoj školi Fažana, Puljska cesta 9, Fažana, s početkom u 8 sati.

Saznajte jeste li među kandidatima/kandidatkinjama koji su pozvani na selekcijski postupak.

Kandidati i kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat ili kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključeni iz natječajnog postupka.

Kandidati sa sobom trebaju ponijeti:
  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.
 
Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti
 
Kandidati koji ne zadovolje na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuju se iz daljnjeg postupka testiranja. Oni koji zadovolje sve eliminacijske provjere bit će upućeni na motivacijski razgovor.

Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.

Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati će biti obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova.

Sve dodatne informacije kandidati mogu dobiti na brojeve telefona 01/ 24-26-305 i 01/ 24-26-518.
 

Pisane vijesti