Obavijest/poziv kandidatima/kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2013./2014. godini

Slika PU_I/vijesti/2013/natječaj.bmp

Vezano za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2013./2014. godini, obavještavaju se kandidati da je na temelju rezultata selekcijskog postupka izrađena bodovna lista.

Foto: Ilustracija

Vezano za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2013./2014. godini, obavještavaju se kandidati da je na temelju rezultata selekcijskog postupka izrađena bodovna lista.

Prvih 325 kandidata/kandidatkinja s bodovne liste poziva se na zdravstveni pregled, koji će se provoditi u periodu od 12. do 23. kolovoza 2013. godine, u Domu zdravlja MUP-a, Zagreb, Šarengradska 3, Medicina rada (II. kat – soba 203), s početkom u 7,00 sati.

Obavijest o datumu zdravstvenog pregleda kandidat/kandidatkinja doznat će klikom OVDJE.

Na zdravstveni pregled kandidati/kandidatkinje obvezni su doći natašte te sa sobom ponijeti važeću osobnu iskaznicu, kao i uredno popunjenu potvrdu izabranog liječnika opće prakse da ne boluju niti su bolovali od kroničnih i psihičkih bolesti. U slučaju evidentiranih bolesti, potrebno je ponijeti kompletnu medicinsku dokumentaciju iz koje će biti razvidan tijek i način liječenja bolesti.

Obrazac potvrde izabranog liječnička opće prakse preuzmite klikom OVDJE.

Kandidat / kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu na zdravstveni pregled u točno određeno vrijeme, bit će isključen iz natječajnog postupka.

U slučaju da neki od pozvanih kandidata / kandidatkinja ne ispuni uvjet zdravstvene sposobnosti za prijam u policiju, na zdravstveni pregled bit će pozvan, telefonskim putem, prvi sljedeći kandidat / kandidatkinja s bodovne liste.



Stranica