Osumnjičen za krađu bicikala

Slika PU_I/bicikl novi.jpg

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom s područja Poreča, te utvrdila osnove sumnje da je mladić počinio tri kaznena djela krađe.

Foto: Ilustracija 

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom s područja Poreča, te utvrdila osnove sumnje da je mladić počinio tri kaznena djela krađe.

Naime, mladića se sumnjiči da je tijekom noći  28/29. travnja u Ulici Glicinija u Červar Portu, iz stubišta stambene zgrade otuđio bicikl oštetivši 58-godišnjeg slovenskog državljanina za nekoliko tisuća kuna. Potom je u  noći s 30. travnja na 1. svibnja također iz stubišta stambene zgrade u Ulici Gradina u Červar Portu otuđio dva bicikla 29-godišnjem slovenskom državljaninu, oštetivši ga za nekoliko tisuća kuna. Zadnje kazneno djelo počinio je u  noći s 4. na 5. svibnja  u turističkom naselju u Poreču kada je ispred kućice otuđio dva bicikla,  oštetivši 36-godišnjeg slovenskog državljanina za više tisuća kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je jučer u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica