Osumnjičen za pet kaznenih djela

Slika PU_I/provalnik.bmp

Labinska je policija, dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom, utvrdila sumnju da je počinio pet kaznenih djela teške krađe, od čega je jedno kazneno djelo počinio zajedno s drugim 25-godišnjakom.

Foto: Ilustracija

Labinska je policija, dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad  25-godišnjakom, utvrdila sumnju da je počinio pet kaznenih djela teške krađe, od čega je jedno kazneno djelo počinio zajedno s drugim 25-godišnjakom.

Prvoosumnjičenog mladića se sumnjiči da je u noći s 15. na 16. siječnja ove godine, provalio u osnovnu školu u Ulici Zelenice u Labinu te otuđio fotoaparat i prijenosno računalo, oštetivši pravu osobu iz Labina za zasad neutvrđeni novčani iznos. Potom ga se sumnjiči da je  u Ulici Senari u Labinu, provalio u ugostiteljski objekt te otuđio LCD televizor, motorističku kacigu i manji novčani iznos, čime je oštetio 42-godišnjaka za nekoliko tisuća kuna. Iste je noći na parkiralištu u Ulici Prilaz Kikova u Labinu, provalio u automobil Kia, pulskih registracijskih oznaka te otuđio navigacijski uređaj, čime je oštetio 26-godišnjaka za više stotina kuna. Tijekom prošle godine je u noći s 16. na 17. Prosinca, u Ulici Željeznički prilaz u Potpićnu, provalio u ugostiteljski objekt, iz kojeg je otuđio novac, cigarete i tablet, oštetivši 58-godišnjaka za nekoliko tisuća kuna. Zajedno s drugoosumnjičenim mladićem je u noći s 15. 16. Listopada, provalio u ugostiteljski objekt u Ulici Obala Maršala Tita u Rapcu. Iz objekta su otuđili dva LCD playera,  prijenosno računalo, tablet i novac, čime su  oštetili 26-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv obojice je nadležnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava u redovnom postupku.



Stranica