Osumnjičen za šest kaznenih djela

Slika PU_I/arena i policija3.jpg

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje utvrdila sumnju da je 24-godišnji hrvatski državljanin počinio šest kaznenih djela, i to pet krađa i jedno kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

Foto: Ilustracija 

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje  utvrdila sumnju da je 24-godišnji hrvatski državljanin počinio šest kaznenih djela, i to pet krađa i jedno kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. Sumnjiči ga se da je od 27. svibnja do 28. srpnja, u tri navrata, na autobusnom kolodvoru u Puli, iskoristio nepažnju oštećenih i otuđio mobitel, ruksak sa stvarima i novčanik. Time je oštetio 21-godišnjakinju, 59-godišnjakinju i 50-godišnju njemačku državljanku za više tisuća kuna.

Mladića se sumnjiči i da je 3. srpnja, u parku kralja Petra Krešimira IV, s klupe otuđio torbicu s mobitelom i novčanikom, čime je 25-godišnju hrvatsku državljanku oštetio za nekoliko tisuća kuna, kao i da je 12. srpnja, na pulskoj rivi, otuđio mobitel i oštetio 18-godišnjakinju za nekoliko tisuća kuna. Posljednje kazneno djelo za koje ga se tereti, 24-godišnjak je počinio 20. srpnja, kada je u kladionici u Ulici starih statuta, razbio monitor na aparatu za igre.

Protiv osumnjičenog se ponosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.   



Stranica