Osumnjičen za više kaznenih djela

Slika PU_I///arena i policija.jpg

Pulska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad maloljetnim hrvatskim državljaninom utvrdila sumnju da je počinio šest kaznenih djela, i to tri teške krađe, od kojih dvije u pokušaju te jednu krađu i dva kaznena djela oštećenje tuđe stvari.  

Foto: Ilustracija

Pulska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad maloljetnim hrvatskim državljaninom utvrdila sumnju da je počinio šest kaznenih djela, i to tri teške krađe, od kojih dvije  u pokušaju te jednu krađu i dva kaznena djela oštećenje tuđe stvari.

Mladića se sumnjiči da je, u razdoblju od 4. srpnja do 12. prosinca ove godine, na plaži na Verudeli  otuđio torbu iz koje je otuđio novac i osobne isprave, oštetivši 40-godišnjaka za više stotina kuna. Potom je u Ulici Sisplac i Ginzzkeyevoj ulici provalio u dva ugostiteljska objekta, i iz čije unutrašnjosti nije ništa otuđio. U Ulici Trg kralja Tomislava provalio je u kiosk te otuđio razne slatkiše, oštetivši pravnu osobu iz Pule za više stotina kuna. Također ga se sumnjiči da je u Paladiovoj ulici i Ulici Hermana Dalmatina oštetio automobil Chrysler Grad Voyager, pulske registarske oznake i automobil Mercedes, pulske registarske oznake. Time je oštetio dvojicu muškaraca u dobi od 44 i 49 godina za više tisuća kuna.

Protiv osumnjičenog se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.



Stranica