Otkriven provalnik u ugostiteljske objekte u Buzetu

Slika PU_I/uhicenik01.jpg

Buzetska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 22-godišnjakom iz Buzeta utvrdila osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem.

Foto: ilustracija

Buzetska je policija u suradnji s policijskim službenicima PP Opatija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 22-godišnjakom iz Buzeta utvrdila osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem.

Osnovano se sumnja da je 22-godišnjak  tijekom noći 7/8. prosinca u mjestu Kozari izvršio provalu u ugostiteljski objekt u vlasništvu 53-godišnjaka iz čije je unutrašnjosti otuđio više stotina kuna.

Nadalje, također je utvrđeno da je tijekom iste noći u Sjevernoj ulici u Buzetu provalio u ugostiteljski objekt pri čemu je otuđio manji novčani iznos i ključ osobnog automobila marke Peugeot 206, pulskih reg. oznaka, vlasništvo 31-godišnjakinje,  s kojim se potom udaljio na područje Opatije gdje je temeljem raspisane potrage uhićen i doveden u prostorije policijske postaje Buzet. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem pronađen je automobil i otuđeni predmeti.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv 22-godišnjaka podnosi se kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela, te je u subotu 10. prosinca u poslijepodnevnim satima predan u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica