Otkriveni kradljivci alata

Slika PU_I/policija natpis4.jpg

Pazinska je policija u suradnji s PP Rovinj provela kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom s područja Tinjana i 33-godišnjakom iz Rovinja kojim je utvrđeno da su počinili kaznena djela krađe i teške krađe provaljivanjem.

Foto: PU istarska

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom s područja Tinjana i 33-godišnjakom iz Rovinja policijski službenici PP Pazin i PP Rovinj utvrdili su  osnovanu sumnju da su  počinili kaznena djela krađe i teške krađe provaljivanjem.

Osnovano se sumnja da su tijekom mjeseca lipnja u mjestu Mrgani  iz nezatvorene kuće u izgradnji otuđili dvije udarne bušilice čime su oštetili 57-godišnjeg vlasnika iz Rovinja   za 3 tisuće kuna.

Nadalje, također je utvrđeno da su 4. lipnja uz uporabu prikladnog alata provalili u vikend kuću u mjestu Mrgani iz čije su unutrašnjosti otuđili pilu za rezanje drva prilikom čega su oštetili 57-godišnjeg vlasnika iz Rovinja za više tisuća kuna.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga stanova koje koriste 18-godišnjak i 33-godišnjak  kojom prilikom su kod 33-godišnjaka pronađeni otuđeni predmeti,  te će isti biti vraćeni vlasnicima.

Protiv 18-godišnjaka i 33-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom ODO.



Stranica