Otuđena odjeća

Slika PU_I/policija natpis i grb.jpg

Policija traga za nepoznatim počiniteljem, koji je ovog vikenda provalio u trgovinu u Ulici Pietro Ive u Rovinju i otuđio veću količinu odjeće.

Foto: Ilustracija  

Policija traga za nepoznatim počiniteljem, koji je prošlog vikenda provalio u trgovinu u Ulici Pietro Ive u Rovinju i otuđio veću količinu odjeće.

Obavljenim očevidom utvrđeno je kako je počinitelj tijekom noći sa subote na nedjelju ili sa nedjelje na ponedjeljak provalio u trgovinu, na način da je prikladnim predmetom nasilno otvorio ulazna vrata, a potom je iz unutrašnjosti otuđio više odjevnih predmeta, i to:

  • muške majice marke ''Fred Perry'', raznih boja i veličina,
  • muške i ženske majice ''TBS'', raznih boja i veličina,
  • muške i ženske majice ''S.Oliver'', raznih boja i veličina,
  • veste marke ''S.Oliver'', plavo-bijele boje, raznih veličina,
  • muške košulje marke ''Navigare'', raznih boja i veličina
  • hlače marke ''Navigare'', bež, crne i plave boje, raznih veličina.

Time su rovinjski obrt i dvije vlasnice, 57-godišnjakinja iz Rovinja i 35-godišnjakinja iz Vabrige, oštećeni za oko 150 tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo teške krađe, a Policijska uprava istarska apelira na građane da ukoliko uoče da netko nudi na prodaju spomenutu odjeću pod sumnjivim okolnostima da o tome obavijeste policiju na broj 192 ili  052/538 239, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila istarska@policija.hr.



Stranica