Otuđio novčanik

Slika PU_I/auto_policija.jpg

Umaška je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 71-godišnjim slovenskim državljaninom utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo krađe. Osnovano se sumnja da je 71-godišnjak, u ponedjeljak oko 12.15 sati na benzinskoj crpki u Kolodvorskoj ulici u Umagu iskoristio nepažnju 18-godišnjeg njemačkog državljanina i otuđio mu novčanik oštetivši ga za oko 800 kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 71-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela krađe Općinskom državnom odvjetništvu redovnim putem

Foto: Ilustracija  

Umaška je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 71-godišnjim slovenskim državljaninom utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo krađe.

Osnovano se sumnja da je 71-godišnjak, u ponedjeljak oko 12.15 sati na benzinskoj crpki u Kolodvorskoj ulici u Umagu, iskoristio nepažnju 18-godišnjeg njemačkog državljanina i otuđio mu novčanik oštetivši ga za oko  800 kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 71-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela krađe redovnim putem.



Stranica