Otvorene 22. sportske igre Nezavisnog sindikata djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova

Slika /2024/sindikalne igre nsd2.jpg

Poslovi koje obavljaju policijski službenici nose sa sobom brojne stresne trenutke te su ovakvi sportski susreti prilika za odmak od svakodnevnih obveza, ali i za jačanje suradnje i zajedništva

Foto: PU istarska

U Rovinju su danas otvorene 22. sportske igre Nezavisnog sindikata djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova. Kao i prethodnih godina, igre imaju međunarodni karakter, s obzirom da na njima osim hrvatskih policijskih službenika, sudjeluju i predstavnici policijskih sindikata iz Njemačke, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

Budući da su poslovi koje obavljaju policijski službenici zahtjevni te ponekad mogu biti stresni, ovakvi susreti djeluju pozitivno na policijske službenice i službenike te su temelj za jačanje suradnje.



Velik broj sudionika u sljedeća tri dana isprobat će svoje vještine u malom nogometu, odbojci na pijesku, tenisu, stolnom tenisu, kuglanju, pikadu, belotu, šahu i streljaštvu. Osim ogleda sportskih vještina, bit će to svakako prilika za  razmijenu iskustava, stvaranje novih profesionalnih kontakte i jačanje zajedništvo, a što će svakako doprinijeti boljoj suradnji i kvalitetnijem obavljanju policijskog poziva. 

Sudionicima želimo puno sportske sreće, uz pridržavanje pravila fair playa!                     

Stranica