Ozlijeđen prilikom eksplozije u ronilačkom klubu

Slika /2018/očevid5.jpg

Muškarac je lakše ozlijeđen prilikom eksplozije koja se dogodila dok je punio ronilačku bocu

Foto: ilustracija

Jučer oko 9.25 sati u ronilačkom klubu na području Medulina došlo je do eksplozije i zapaljenja unutrašnjosti prostorije u kojoj je 47-godišnji muškarac punio ronilačku bocu. Prilikom nesreće muškarac je zadobio lake tjelesne ozljede.
 
Požar u objektu ugasili su pulski vatrogasci, a policijski službenici su u suradnji s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja na mjestu događaja započeli s obavljanjem očevida te će danas nastaviti utvrđivati okolnosti događaja zajedno s djelatnicima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić''.


NADOPUNA INFORMACIJE:

Policijski službenici su zajedno s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja te djelatnicima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić'' obavili očevid te su utvrdili da je tijekom punjenja ronilačke boce došlo do pucanja crijeva sustava za punjenje boca te istjecanja i zapaljenja kisika mehaničkom ili električnom iskrom. Požar se proširio na prostor kompresijske sale, pri čemu su nastala oštećenja u ronilačkom centru. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina tisuća kuna.


 

Stranica