Pijan i drogiran upravljao automobilom

Slika PU_I/arena i stop policija.jpg

Djelatnici prometne policije Pula su jučer oko 10,45 sati uhitili 39-godišnjaka iz Pule zbog prekršaja u prometu. Naime, muškarac je zatečen kako upravlja osobnim automobilom Fiat, pulskih reg. oznaka, kolnikom Medulinske ceste od smjera Pule u smjeru Medulina.

Foto: Ilustracija 

Djelatnici prometne policije Pula su jučer oko 10,45 sati na pulskom području uhitili 39-godišnjaka iz Pule zbog prekršaja u prometu.

Naime, muškarac je zatečen kako upravlja automobilom Fiat, pulskih reg. oznaka kolnikom Medulinske ceste, od smjera Pule u smjeru Medulina. Provedenim nadzororm utvrđeno je kako se u naselju kretao  brzinom većom od dopuštene,te pod utjecajem alkohola od 1,86 g/kg i opojnog sredstva.

Također, utvrđeno je da muškarac upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije te se protiv njega podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnim posljedica osude.

 U jutarnjim satima 16. srpnja muškarac je odveden na Prekršajni sud u Puli gdje mu je rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 12 dana.



Stranica