Pijan narušavao javni red i oštetio automobil

Slika /2018/policija natpis2.jpg

Policijski službenici priveli su muškarca koji je narušavao javni red, urinirao i oštetio parkirani automobil

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 25-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

Policija sumnjiči muškarca da je 16. listopada između 4.30 i 5.10 sati, u Vukovarskoj ulici u Puli, pod utjecajem alkohola od 2.36 promila vikao i narušavao javni red. Dolaskom do automobila Golf, pulske registarske oznake, koji je bio parkiran u Rakovčevoj ulici, 25-godišnjak je iz automobila izvadio stvari i pobacao ih po ulici, a potom je urinirao po vozilu, probušio na njemu gumu i otkinuo ručku za podizanje prozora. Time je 20-godišnju vlasnicu oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Budući da se 25-godišnjak i nakon dolaska policijskih službenika nastavio protupravno ponašati, policijski službenici priveli su ga u policijsku postaju. Radi sumnje da je počinio kazneno djelo, protiv njega se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, dok se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.  
 

Stranica