Počinio tri kaznena djela

Slika PU_I/vijesti/2013/policija natpis na autu.bmp

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 43-godišnjim državljaninom BiH, rovinjska i porečka policija utvrdili su osnove sumnje da je počinio tri kaznena djela i to jedno kazneno djelo krađe i dva kaznena djela teške krađe, od čega jedno u pokušaju.

Foto: Ilustracija  

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 43-godišnjim državljaninom BiH, rovinjska i porečka policija utvrdili su osnove sumnje da je počinio tri kaznena djela i  to jedno kazneno djelo krađe i dva kaznena djela teške krađe, od čega jedno u pokušaju.

Muškarca se sumnjiči da je tijekom noći 17/18. lipnja 2011. godine  iz apartmana u Ulici F. Sponge Uspera u Rovinju iskoristio nepažnju 61-godišnjeg njemačkog državljanina, te mu iz novčanika otuđio novac oštetivši ga za nekoliko tisuća kuna. Potom je oko podneva 18. lipnja pokušao provaliti u kuću u Ulici Monte Ricco u Rovinju, iz čije unutrašnjosti nije ništa otuđio.

Također ga se sumnjiči da je u  popodnevnim satima  9. kolovoza 2012. godine provalio u stan u Jadranskoj ulici u Vrsaru i otuđio manji sef Mac Book  Air i I-pod, oštetivši 26-godišnjaka iz Vrsara za više tisuća kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u večernjim satima 13. srpnja priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica