Policija privela još jednog od nasilnika: pokušao zastrašiti žrtvu ne bi li povukla prijavu

Slika /2018/arena i policija.jpg

Policija je prijavila još jednog nasilnika koji je u Puli sudjelovao u ozljeđivanju dvojice muškaraca, a utvrđeno je kako je čak i zastrašivao žrtvu ne bi li odustala od daljnje prijave

Foto: Ilustracija

Pulska je policija, u nastavku kriminalističkog istraživanja, utvrdila da je u napadu u trgovačkom centru na Stoji i u napadu na 20-godišnjaka, koji se dogodio 2. kolovoza oko 3 sata u ugostiteljskom objektu na pulskoj rivi, sudjelovao i 25-godišnji hrvatski državljanin. Osim za kaznena djela teška tjelesna ozljeda, teška tjelesna ozljeda (u pokušaju) i protupravno oduzimanja slobode, policija će osumnjičenog prijaviti i za poticanje na počinjenje kaznenog djela sprječavanje dokazivanja.

Naime, muškarac je 7. kolovoza, dok se nalazio u bijegu pred policijom, potaknuo dvije osobe da se upute do ugostiteljskog objekta u vlasništvu oštećenog 20-godišnjaka kako bi mu zaprijetili i spriječili ga u daljnjem sudjelovanju u kaznenom postupku. Osobe su to i učinile, a 20-godišnjak je u strahu za vlastiti život i život svoje obitelji u prostorijama policijske postaje odustao od daljnjeg provođenju dokaznih radnji.

Osumnjičeni će se danas tijekom dana, uz kaznenu prijavu, privesti u pritvorsku jedinicu PU istarske, a policija nastavlja provoditi kriminalističko istraživanje nad još dvije osobe koje se dovode u svezu s počinjenjem kaznenog djela.

VEZANE VIJESTI: 
Policija privela šestoricu pulskih nasilnika
Poticao četvorku da pretuku muškarca 


 
 
 

Stranica