Policija traga za dvojicom razbojnika

Slika PU_I/policajac i veza u vozilu.jpg

Policijski službenici tragaju za dvojicom muškaraca koji su jučer oko 2 sata u Ljubljanskoj ulici u Umagu počinili razbojništvo nad slovenskim državljanima.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici tragaju za dvojicom muškaraca koji su jučer oko 2 sata u Ljubljanskoj ulici u Umagu počinili razbojništvo nad slovenskim državljanima.

Provedenim izvidima, policija je utvrdila kako su trojica slovenskih državljana, starih 23, 22 i 21 godinu jučer oko 2 sata ispijali pića u blizini ugostiteljskog objekta u Ljubljanskoj ulici. U jednom trenutku do njih su došla dvojica mladića te su nakon kraće prepirke počeli udarati 23-godišnjaka, koji je pobjegao, a za njim su krenuli i napadači. Mladići su se ubrzo vratili na mjesto događaja te su od dvojice slovenskih državljana zatražili da im daju novac. Budući 22-godišnjak i 21-godišnjak nisu imali novaca, mladići su ih fizički napali i 21-godišnjaku oduzeli mobitel, a potom su se udaljili.

Policija traga za dvojicom mladića slijedećeg opisa:

  • mladić starosti 18-21 godinu, visine između 185-190 cm, mršave građe, kratke kose (irokeza frizura), bio je odjeven u bijelu majicu kratkih rukava,
  • mladić starosti 18-21 godinu, visine između 170-175 cm, srednje, vitke građe, tamnije kratke kose (irokeza frizura), bio je odjeven u crno-sivu kariranu košulju kratkih rukava.

 

Policijska uprava istarska poziva građane koji imaju korisna saznanja o ovom događaju da se jave u Policijsku postaju Umag ili na broj 192, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila istarska@policija.hr.



Stranica