Posjet predstavnka Grada Pule Policijskoj upravi istarskoj

Slika PU_I/okc nv.jpg

Operativno komunikacijski centar PU istarske u novogodišnjoj noći posjetili su zamjenik pulskog gradonačelnika Fabrizio Radin i pročelnik Ureda gradonačelnika Aleksandar Matić.  

Foto: PU istarska

Operativno komunikacijski centar PU istarske u novogodišnjoj noći 1. siječnja 2016.godine u 00,40 sati, posjetili su zamjenik pulskog gradonačelnika Fabrizio Radin i pročelnik Ureda gradonačelnika Aleksandar Matić. Riječ je o tradicionalnom novogodišnjem posjetu dežurnim službama te su predstavnici Grada, pored policije, obišli vatrogasce i hitnu službu. Zamjenik gradonačelnika Fabrizio Radin zahvalio se istarskoj policiji na svim mjerama koje poduzimaju da se građani Pule osjećaju sigurno te svim djelatnicima Policijske uprave istarske čestitao novu godinu. 

Dobrodošlicu predstavnicima Grada zaželjeli su zamjenik načelnika PU istarske Mladen Grozdanić i djelatnici Operativno komunikacijskog centra. Voditeljica  smjene OKC-a Alisa Antić upoznala je goste s aktivnostima policije u novogodišnjoj noći, dok je zamjenik Grozdanić istaknuo kako noć na području Pule ali i cijele Istre protječe mirno, bez događaja koji bi narušili sigurnost građana te izrazio nadu da će tako ostati i u narednim satima. Zahvalio se gostima i novinarima na posjetu, te im zaželio uspješnu novu godinu. 



Stranica