Potukli se zbog društvene mreže

Slika PU_I/facebook.jpg

Dvojica mladića su lakši ozlijeđeni u tučnjavi do koje je došlo jučer u poslijepodnevnim satima u ugostiteljskom objektu u Ulici Šćiri u Labinu.

Foto: PU istarska

Dvojica mladića su lakši ozlijeđeni u tučnjavi do koje je došlo jučer u poslijepodnevnim satima u ugostiteljskom objektu u Ulici Šćiri u Labinu.

Provedenim policijskim izvidima, utvrđeno je kako su se jučer oko 15 sati u centru Labinu susreli 26-godišnjak s područja Kršana i 20-godišnjak iz Labina. Stariji muškarac želio je porazgovarati s mlađim u svezi uvredljivih poruka koja dobiva na društvenoj mreži, kao i sumnje da je 20-godišnjak otvorio njegov lažan profil. Budući je Labinjan negirao sudjelovanje u spomenutim aktivnostima, 26-godišnjak ga je napao palicom. Mladić je uspio pobjeći u ugostiteljski objekt u Ulici Šćiri, no 26-godišnjak je stigao za njim te se dvojac počeo fizički obračunavati. Muškarci su se međusobno udarali, a 26-godišnjak je i unutar ugostiteljskog objekta posegnuo za palicom i njome udario 20-godišnjaka. Daljnji sukob, u kojem su obojica muškaraca lakše ozlijeđeni, spriječio je posjetitelj objekta, a ubrzo je pozvana i policija.

No, ni tu nije bio kraj protupravnom ponašanju mladića. Nakon što je, nešto kasnije u Istarskoj ulici, 20-godišnjak primijetio 26-godišnjaka kako izlazi iz policijske postaje, počeo je vikati i vrijeđati ga raznim pogrdnim riječima. Mladić se nije želio smiriti ni nakon što su ga policijski službenici upozorili na ponašanje, a obzirom je prilikom pregleda kod njega pronađen nož, 20-godišnjak je uhićen i smješten u posebne prostorije Policijske postaje Labin.

Protiv obojice mladića slijedi podnošenje optužnog prijedloga radi drskog ponašanja, a zbog posjedovanja noža 20-godišnjaka se tereti i za prekršaj po Zakonu o oružju.



Stranica