Požar barake i kuće u Banjolama

Slika /1policija natpis4.jpg

Policijski službenici utvrđuju okolnosti nastanka požara

Foto: Ilustracija

Pulska je policija jučer, 17. travnja oko 14,45 sati zaprimila dojavu o požaru drvenog objekta u ulici Rupice u Banjolama.

Zasad provedenim radnjama utvrđeno je da je došlo do požara drvene barake koja je u potpunosti izgorjela te se požar proširio na kuću u vlasništvu 78-godišnjaka. Na kući su izgorjeli drveni prozori i vrata te dio namještaja, dok je u dvorištu izgorjela trava i nisko raslinje. Za vrijeme požara u kući je spavao vlasnik koji je poradi udisanja dima prevezen u pulsku bolnicu.

Požar su ugasili pulski vatrogasci u 17,15 sati, a policijski službenici će tijekom današnjeg u suradnji sa inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja obaviti očevid nakon čega će biti poznato više informacija o okolnostima izbijanja požara.

NADOPUNA DOGAĐAJA:

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je uzrok požara kuće i barake u Banjolama otvoreni plamen nepoznatog porijekla. U požaru je izgorjela baraka te se požar proširio na kuću, čime su oštećena dva muškarca u dobi od 50 i 78 godina za više desetaka tisuća eura. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja.
 

Priopćenja