Požari u kuhinjama

Slika PU_I/vatra.bmp

U dva požara koja su jučer izbila u kuhinjama na području Rovinja i Labina srećom nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Foto: Ilustracija

U dva požara koja su jučer izbila u kuhinjama na području Rovinja i Labina srećom nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Prvi požar dogodio se u Ulici Cocaletto u Rovinju, kada je 32-godišnja Zagrepčanka  ujutro došla s djetetom u kuću, koju povremeno koristi te je u jednom trenutku dijete neopazice upalilo štednjak. Nakon što su oko 10,30 sati napustili kuću, obzirom je štednjak ostao upaljen, došlo je do zapaljenja predmeta, koji su se nalazili na njegovoj gornjoj površini. Požar se proširio na kuhinjske elemente i zid te je uslijed djelovanja topline došlo do oštećenja kuhinjskog namještaja i zidova, kojom prilikom je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Požar su oko 12 sati ugasili djelatnici JVP Rovinj, a o događaju se podnosi obavijest državnom odvjetništvu.

Drugi požar izbio je oko 23,45 u stanu u Ulici 1. maja u Labinu, kada je 55-godišnjak na štednjak stavio kuhati objed. U jednom trenutku muškarac je zaspao, a nakon što se lonac zapalio, susjed je primijetio da iz stana izlazi dim te je počeo lupati na vrata ne bi li probudio 55-godišnjaka. Dvojica muškaraca uspjeli su ugasiti požar, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.  



Stranica