Poziv na razgovor kandidatima koji su se prijavili na oglas za prijam namještenika

Slika /2018/zgrada PUI.JPG

PU istarska poziva na razgovor kandidate koji su se prijavili na oglas za radno mjesto skladištara namirnica

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika u radni odnos na određeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu istarsku objavljuje poziv na razgovor kandidatima/kandidatkinjama koji/e su podnijeli/e pravovremene i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa objavljenog 14. studenog 2019. godine na web stranicama Policijske uprave istarske i na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje za radno mjesto:

Služba materijalno - financijskih poslova, mjesto rada Pula
Skladištar namirnica – 1 izvršitelj
 
Razgovori će se održati  20. i 21.  siječnja 2020. godine (ponedjeljak i utorak) s početkom u 9 sati u Policijskoj upravi istarskoj, Trg Republike 1, mala sala, III kat.

Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz oglasa, bit će obaviješteni i osobno telefonskim putem. 

Osoba koja nije podnijela pravovremenu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas, o čemu će joj biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatra kandidatom prijavljenim na oglas.
 

PRAVILA RAZGOVORA (INTERVJUA)

Po dolasku na razgovor (intervju), od kandidata/kinje će biti zatražena odgovarajuća identifikacijska isprava radi utvrđivanja identiteta.

Kandidat/kinja koji/a ne može dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane oglasom kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na oglas za radna mjesta, ne mogu pristupiti razgovoru.

Komisija kroz razgovor (intervju)  s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata za rad u državnoj službi te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Rezultati razgovora (intervjua) ocjenjuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova.


VEZANA VIJEST: Oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme
 
 
 
 

Stranica