Poziv na zdravstveni pregled kandidatima/kandidatkinjama za upis u III. razred Policijske škole “Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac / policajka

Slika /2023/postani-policajac.jpg

Zdravstveni pregledi provodit će se 7. 8., i 9. kolovoza 2023. godine  

Foto: Ilustracija

Na temelju selekcijsko – razredbenog postupka, a nakon provjere osobne dostojnosti za obavljanje policijske službe pozivaju se na zdravstveni pregled kandidati/kandidatkinje koji su zadovoljili na testiranjima. 
 
Zdravstveni pregledi provodit će se 7. 8., i 9. kolovoza 2023. godine
 
Obavijest o dodijeljenom terminu liječničkog pregleda za pojedinog kandidata dostupna je na poveznici portala MUP-a.

Kandidati koji nisu navršili 18 godina na zdravstveni pregled dolaze u pratnji roditelja/skrbnika ili samostalno uz obvezno predočenje pisane suglasnosti roditelja/skrbnika za obavljanje zdravstvenog pregleda. Obrazac suglasnosti može se preuzeti OVDJE.
 
Kandidati moraju doći u Dom zdravlja MUP-a, Zagreb, Šarengradska 3, Medicina rada (II. kat – soba 203) u 7.00 sati – natašte te sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i potvrdu izabranog liječnika.
 
Prije dolaska na utvrđivanje zdravstvene sposobnosti, kandidati moraju od svog izabranog liječnika opće prakse pribaviti potvrdu da nisu bolovali i da ne boluju od  psihičkih i  kroničnih tjelesnih bolesti. Ukoliko su bolovali od naprijed navedenih bolesti, moraju donijeti kompletnu medicinsku dokumentaciju iz koje će biti razvidan tijek i način liječenja bolesti.
 
Potvrdu izabranog liječnika, koju treba popuniti izabrani liječnik kandidata, kandidati trebaju donijeti na zdravstveni pregled u Dom zdravlja MUP-a.
 
Ukoliko kandidat nosi leće, ne smije ih nositi tri dana prije liječničkog pregleda te na pregled doći bez njih.
 
Kandidat / kandidatkinja koji se ne odazove pozivu na zdravstveni pregled bit će isključeni iz natječajnog postupka.
 
 
Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje

Stranica