Prijavljena zbog sedam kaznenih djela

Slika PU_I/vijesti/2013/policijski auti.bmp

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila osnove sumnje da je 24-godišnjakinja iz Rovinja počinila sedam teških krađa.

Foto: Ilustracija

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila osnove sumnje da je 24-godišnjakinja iz Rovinja počinila sedam teških krađa.

Djevojku se sumnjiči da je u dva navrata provalila u rashladni uređaj ispred kioska na Trgu Tabakina u Rovinju. Prva provala dogodila se tijekom noći s 20. na 21. svibnja, a druga provala već slijedeću noć. U oba slučaja djevojka je nasilno otvorila hladnjak i otuđila razna pića, čime je pravnu osobu iz Zagreba oštetila za više stotina kuna. Osim hladnjaka, djevojci je u dva navrata meta napada bio i salon za njegu tijela u Ulici šetalište Vijeća Europe u Rovinju. Tamo je prvo provalila tijekom noći s 22. na 23. svibnja, a potom s 9. na 10. lipnja te je otuđila novac, oštetivši time pravnu osobu iz Rovinja za nekoliko tisuća kuna.

Istraživanjem je utvrđeno da je 24-godišnjakinja počinila još tri teške krađe, i to u noći s 3. na 4. lipnja, kada je oštetila dvoja vrata na ugostiteljskom objektu u Istarskoj ulici u Rovinju, čime je 46-godišnjaku iz Rovinja pričinila materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna, a potom i tijekom noći s 5. na 6. lipnja, kada je provalila u obiteljsku kuću u Fažanskoj ulici u Rovinju i otuđila različiti nakit, oštetivši time 39-godišnjakinju iz Rovinja za više tisuća kuna. Posljednju tešku krađu počinila je također u noći s 9. na 10. lipnja. Tada je provalila u trgovinu u Ulici Obala Alda Rismonda te je otuđila novac, oštetivši time obrt iz Rovinja za nekoliko stotina kuna.

Zbog sumnje da je počinila navedena kaznena djela, protiv 24-godišnjakinje se podnosi prijava u redovnom postupku.



Stranica