Prijavljeni za krađe sekundarnih sirovina

Slika PU_I/bakar.JPG

Porečki i pazinski policijski službenici su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom s područja Tinjana i 19-godišnjakom iz Sv. Petra u Šumi utvrdili osnove sumnje da su zajedno počinili tri kaznena djela krađe, te da je 27-godišnjak sam počinio još dva kaznena djela.

Foto: Ilustracija  

Policijski službenici policijskih postaja Poreč i Pazin su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom s područja Tinjana i 19-godišnjakom iz Sv. Petra u Šumi utvrdili osnove sumnje da su zajedno počinili tri kaznena djela krađe, te da je 27-godišnjak sam počinio još dva kaznena djela.

Dvojicu mladića se sumnjiči da su u razdoblju od 1. lipnja do 31. kolovoza na području Pazina, iz dvije garaže u Trvižu i Hekima otuđili nekoliko bakrenih cijevi za centralno grijanje i bakrenih kablova oštetivši 50-godišnjaka i 56-godišnjaka s područja Pazina za više tisuća kuna. Potom su  iz skladišta u Baderni otuđili nekoliko akumulatora oštetivši 52-godišnjaka s područja Poreča za više tisuća kuna.

Također, 27-godišnjaka se sumnjiči je u razdoblju od 1. do 30. srpnja,  iz garaže u Vižinadi otuđio više bakrenih kablova, te iz prizemlja obiteljske kuće u Sv. Lovreču Pazenatičkom otuđio više kutija s kablovima oštetivši 46-godišnjaka s područja Vižinade i 56-godišnjaka s područja Sv. Lovreča za više tisuća kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv obojice osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu  podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.



Stranica