Prijavljeni zbog provala

Slika PU_I/vijesti/2017/policija natpis.JPG

Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila sumnju da su 20-godišnjak, 25-godišnjak i 26-godišnjakinja počinili dva kaznena djela teška krađa

Foto: Ilustracija

Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila sumnju da su 20-godišnjak, 25-godišnjak i 26-godišnjakinja počinili dva kaznena djela teška krađa. Sumnjiči ih se da su 10. lipnja tijekom dana, u Tršćanskoj ulici u Puli, provalili u skladište pravne osobe iz Pule i otuđili ladicu stola s kovanicama. Potom su u noći sa 16. na 17. lipnja, u Ulici Giovanna A. Della Zonce u Vodnjanu, provalili u kamion hladnjaču, zagrebačke registarske oznake, iz kojeg su otuđili razne prehrambene proizvode, čime su pravnu osobu iz Svete Nedelje oštetili za više tisuća kuna.

Osumnjičeni muškarci su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 23. lipnja u popodnevnim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok se protiv 26-godišnjakinje podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.



Stranica